Armstöd, VW T-CROSS

Armstöd, VW T-CROSS
Kategorier: Navigation, GPS
Brand: Skruvat
989 SEK
Mer Info!

Armstöd Konstläder

Armstöd bidrar avsevärt till körkomforten genom att göra det möjligt för användaren att stödja armen och därmed slappna av och förbättra hållningen. Dessutom är varje armstöd utrustat med ett bekvämt förvaringsutrymme för föremål som är lätta att hålla inom räckhåll, till exempel byte, nycklar eller din telefon.

AutoStyle armstöd är skräddarsydda för många typer av bilar, så du kan vara säker på att den här artikeln passar perfekt i din bil utan att kompromissa med körsäkerheten eller bilens interiör. 

Dessutom kan de lutas 90° så att du alltid kan fälla undan dem om det behövs.

Material:

Det är viktigt att dessa föremål är robusta och kan bära lite vikt. Våra armstöd är tillverkade av hårdplast och toppen är täckt med syntetiskt läder, vilket ger extra komfort och inte slits ut lätt. Dessutom passar detta material ofta bra i interiören i olika bilar.

Beslag:

Lätt att installera genom att använda en penna för att sätta 4 punkter på handbromskonsolen och borra 4 hål med Ø 3 mm (diameter) på dessa platser. Därefter placerar du de medföljande skruvarna i de fyra hålen och drar åt med en skruvmejsel. (Monteringen kan variera beroende på biltyp)

Specifikationer: För fabrikat: Volkswagen T-Cross 2019- Material: syntetiskt läder Originalleverantör: AutoStyle Produkten passar dessa bilmodeller: VW T-CROSS