Segla i Seychellerna

  • 14 Jun, 2022

Segla i Seychellerna

Välkommen till Seychellerna, en pärla i Indiska oceanen. Här finns massor av olika sätt att tillbringa din tid på havet.Från lugna seglatser runt de lummiga öarna, till fartfyllda dagar på katamaranen, det finns något för alla.

Segling är populärt

Segling är en av de mest populära aktiviteterna här på öarna. Oavsett om du är en erfaren seglare eller barabörjar lära dig, finns det flera olika alternativ för dig att välja mellan. Du kan hyra en liten båt för endag eller en vecka, eller boka en plats på en av de många segelturerna som erbjuds här.

Segelskolor på Seychellerna

Det finns många olika segelskolor här på öarna, så det är enkelt att få den hjälp du behöver om du bara är sugen på att lära dig hur man seglar. Några av de mest populära öarna för segling är Mahé, Praslin och La Digue. Mahé är en av de största öarna och här finns flera fina seglarvägar att utforska. Praslin är känt för sinavackra stränder och turkosa vatten, och det är också en av de bästa platserna för snorkling och dykning. La Digue är en av de mindre öarna, men den har ett mycket unikt landskap med klippor och stenformationer.

En oförglömlig upplevelse

Oavsett vilken ö du väljer att segla runt, kommer du att få en oförglömlig upplevelse. Dessa öar har någotför alla, så ta chansen och kom hit och upplev det själv!