Kategorier
Semestersegling

America’s Cup: Inget Americas cup i Cork

Hamnen i Cork skulle vara en perfekt plats för evenemanget, men en bedömning av nödvändiga infrastruktur- och planeringsarrangemang inte skulle hinna bli klara i tid.

”De båda parlamentarikerna Catherine Martin och Jack Chambers sa att efter samråd med partiledare och relevanta kabinettskollegor har de idag beslutat att ”inte gå vidare i anbudsprocessen för att vara värd för loppet”.

Projektet backades upp av den irländska utrikesministern Simon Coveney, en ivrig seglare, med god förståelse för America’s Cup.

Av Anita

Jag är 35 år och kommer från Stockholm i Sverige. Jag är en passionerad fotograf och författare. Jag har jobbat som fotograf i över 10 år. Älskar att fånga ögonblicken i min kamera och att dela bilderna på sociala medier. Jag är också en ivrig resenär och har besökt många olika länder i Europa, Asien och Afrika. Jag ser mig som en mycket kreativ person och har alltid ett öga på detaljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *